Category: Thënie

Tradhëtitë që i sheh sot nëpër portale të ndryshme… 0

Tradhëtitë që i sheh sot nëpër portale të ndryshme…

Tradhëtitë që i sheh sot nëpër portale të ndryshme, që bëhen ndërmjet burrave dhe grave, ato nuk paraqesin realisht gjendjen e popullit. Ajo është një mënyrë e përhapjes së fëlliqësirave në popull, që njerëzit duke...

E duam jetën, por nuk i duam… 0

E duam jetën, por nuk i duam…

E duam jetën, por nuk i duam sprovat! E duam pasurinë, por nuk e duam punën! I duam fëmijët, por nuk e duam lodhjen! E duam suksesin, por nuk e duam sakrificën! E duam përmirësimin,...

Edhepse çdo vend ka të mirat dhe të këqiat… 0

Edhepse çdo vend ka të mirat dhe të këqiat…

Edhepse çdo vend ka të mirat dhe të këqiat e tij, më gëzon fakti se në vendin ku jetoj – Saraj – (i cili numëron përafërsisht rreth 40 000 banorë), nuk ka shitore, market, kafe...