Çdokush ndikohet nga shoqëria e tij

Kur thuhet se njeriu duhet të ketë kujdes me kënd shoqërohet, shumica e njerëzve mendojnë se bëhet fjalë për një shoqëri në moshë të re ku njeriu mund të mashtrohet, duke harruar se rrethi dhe shoqëria ndikon tek të gjithë, pa ndonjë përjashtim!

Fëmijët ndikohen nga fëmijët. Të rinjët ndikohen nga të rinjët. Studentët ndikohen nga studentët. Punëtorët nga punëtorët. Nuset ndikohen nga nuset tjera, dhe vjehrrat ndikohen nga vjehrrat tjera. Edhe pleqët ndikohen nga pleqët.

Nuk ka njeri që nuk ndikohet, andaj secili duhet të ketë kujdes me kënd shoqërohet.

Hoxhë Omer Bajrami 

You may also like...