Warning: include_once(/home/omerbajr/public_html/wp-content/themes/hueman/home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/includes/ot-functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/ot-loader.php on line 451

Warning: include_once(): Failed opening '/home/omerbajr/public_html/wp-content/themes/hueman/home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/includes/ot-functions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/ot-loader.php on line 451

Warning: include_once(/home/omerbajr/public_html/wp-content/themes/hueman/home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/includes/ot-functions-deprecated.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/ot-loader.php on line 451

Warning: include_once(): Failed opening '/home/omerbajr/public_html/wp-content/themes/hueman/home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/includes/ot-functions-deprecated.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/ot-loader.php on line 451

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/option-tree/ot-loader.php:451) in /home/omerbajr/public_html/wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/Posts/Base.php on line 20
Njoftime – Page 6 – OmerBajrami.com
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ot_load_google_fonts_css' not found or invalid function name in /home/omerbajr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ot_load_dynamic_css' not found or invalid function name in /home/omerbajr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Category: Njoftime

Prej 12.04.2012 deri më 22.04.2012 në Liestal – Zvicër

Prej 12.04.2012 deri më 22.04.2012 në Liestal – Zvicër

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami, gjatë këtyre ditëve (prej 12.04.2012 deri 22.04.2012) do të jetë imam dhe ligjerues në xhaminë Kandil në Liestal – Zvicër.

Prej 08.02.2012 deri më 26.02.2012 në Liestal – Zvicër

Prej 08.02.2012 deri më 26.02.2012 në Liestal – Zvicër

Vellezer te nderuar, ju njoftojme se hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami, gjate ketyre diteve (prej 08.02.2012 deri 26.02.2012) ne xhamine Kandil ne Liestal, pervec faljes se namazeve si imam ne te dhe mbajtjes se hutbes ne diten...