Category: Përgjigje

A lejohet bartja e diamantëve për meshkujt?

Pyetje: Hoxhë i dashur Omer Bajrami, unë deshta të pyes se a lejohen diamantet për burra, (psh. zinxhiri në qafë)?   Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin...