Category: Tema

Pro apo kundër Mevludit?!

Çështja e Mevludit sikur dhe shumë çështje tjera, janë të diskutuara në mesin e muslimanëve. E keqja nuk është tek diskutimi i kësaj si temë, por te urrejtja dhe armiqësia e cila krijohet nga diskutimet...

Cilat janë kushtet e shqiptarisë?!

A është kusht që për të qenë shqiptar të keshë hero tëndin Gjergj Kastriotin?A është shqiptar vetë ai i cili e ndërron emrin nga Gjergj në Skender dhe njihet tek të gjithë me një emër...

Thonë: Islami e nënçmon femrën!

Ata që thanë Islami femrën e nënçmon, e shëndërruan atë në mjet që reklamon! Coca Colë edhe Fanta, këpucë edhe çanta, veshje edhe zhveshje, mjete dhe automjete, punime dhe pushime, me lidhje dhe palidhje! Edhe...

Të përcjellësh motrën nuse

Të përcjellësh motrën nuse, nuk është sikur të nxjerrësh ndonjë gjë të shtrenjtë nga shtëpia, por është sikur të copëtosh një gjymtyrë të trupit të familjes dhe t’ia japësh dhuratë dikujt i cili do ta...

Prezenca ime në TopChannel!

Pas prezencës sime në emisionin në TopChannel, pati komente dhe analiza nga më të ndryshmet, e që disa prej tyre më imponojnë të bëj ca sqarime të cilat nuk janë të ditura ndoshta nga shumica...

Mos prit të mësosh fenë nga portalet!

Vëllezër dhe motra, jemi dëshmitar të zhurmës së madhe e cila shkaktohet kohëve të fundit nga portale të ndryshime kundër Islamit, ose kundër disa mësimeve islame, ku cak i këtyre sulmeve janë hoxhallarët.