Akuzat e njëjta, momentet e ndryshme!

Akuzuan dhe thanë: Ke folur për temën e femrës, vetullave, etj. ndërsa ata që ishin prezent, nuk ishin muslimanë fare. Ke përmendur mallkimet dhe me këto mund t’i largosh njerëzit nga Islami. Janë munduar të...

Suksesi i vërtetë

Mos e humb jetën tënde duke u munduar t’i bindësh të tjerët se je i suksesshëm. Thuaju atyre që je i dështuar, të gjithë do të besojnë. E pastaj jeto jetën tënde ashtu si duhet,...

Dhimbja e dhëmbit

Ai që ndjen dhimbje të madhe në dhëmbin e tij, mendon se të gjithë ata që kanë dhëmbë të shëndoshë janë të lumtur. (Shakir. O.) Përktheu: Hoxhë Omer Bajrami

çocuk porno