A lejohet të falem, aty ku ka foto lakuriq?

Pyetje: Selam Alejkum,Hoxh I Nderuar, Pytja Ime eshte Keshtu:A Lejohet me nje obijekt, ku ka Foto Lakuriq, me fal namazin ne at vend?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet...