Emërto fëmiun tënd me emër të bukur

Vëllezër të nderuar, fëmijët janë dhunti prej Allahut (azzevexhel) me të cilët Allahu i gëzon zemrat e robërve të Tij. Megjithatë, shumë prej njerëzve nuk janë falenderues ndaj Allahut dhe kundërshtojnë apo nëpërkëmbin urdhërat e...

A lejohet zbukurimi i varrit?

Pyetje: Es Selam Alejkum, Jam ne Itali po djemte e ages i kam ne Serbi dhe dojn me zbukuru varrin e babgjishit qe ka ndru jet para ni vite un i kam than qe nuk...

Disa fjalë rreth botës së xhinëve…

Pyetje: Selamualejkum hoxh i nderuar. Cfar jane xhinet pak historine e tyre nese ka mundesi.   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi...