A lejohet kontakti oral në Islam?

Pyetje: Selamun Alejkum! A lejohet oralja dhe cilat gjera jane te ndaluara gjat mardhenieve intime me bashkeshorten?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin...

Prej cilës moshë është obligim agjërimi?

Pyetje: Selam Alejkum Hoxh i Nderuar. Prej n’sa vjet eshte i domosdoshem agjerimi? Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahu alejhiveselem), mbi familjen e...

A lejohet masturbimi nëse ndjen dhimbje në organ?

Pyetje: A lejohet masturbimi ne raste kur ndjen mundime dhe dhimbje ne organet?    Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi familjen dhe mbi...

Pse keni lëshuar mjekër aq të madhe?

Pyetje: Pse ju personalisht si hoxh i nderuar keni leju qe aq shum te keni mjeker te madhe..?? Eshte patjeter apo pse aq shum..??   Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet...

çocuk porno