A lejohet urinimi në këmbë?

Pyetje: Eselamu alejkum hoxhe i nderuar. Desha me pyt per urinimin ne kembe, cili eshte denimi i atij qe urinon ne kembe, cka eshte halli me kete njeri??   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut...

A lejohet notimi duke qenë agjërueshëm?

Pyetje: Selamun Alejkum Shejh, a lejohet me shku ne bazen duke qen agjerushem?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi familjen dhe...

A pranohet abdesi nëse nuk bën bismilah?

Pyetje: Selamun alejkum Shejh nese nuk ban Bismilah para se me mar abdest a kije Abdest?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahualejhiveselem),...

Njerëzit e hipokrizisë sot

Njerëzit e hipokrizisë sot

Sa njeriu sot flet me padrejtësi, në emër të drejtësisë islame.. Sa njeriu sot paraqitet burrë, ndërsa e luan rolin e grave.. Sa njeriu sot paraqitet besnik dhe i sinqertë, ndërsa shpifë pa kurrfar turpi..

Sikur fundi s’ekziston

Shikojmë ne gjendjen sot, çka adhurohet përveç një Zot, sa njerëz Zot e kanë dynjanë, sa adhurojnë epshet e paranë.

Sprova më e madhe

Eh kjo jetë me sprova plot, sa fatkeqësi në këtë botë, por sprova më e madhe e umetit, mbetet çdo herë vdekja e Muhamedit.

çocuk porno