A mund të më tregoni disa emra për vajza?

Pyetje: A eshte emer musliman emri Selina? Nese po cka dmth? Aka mundsi te mi tregoni disa emra per vajza. Ju flm Allahu ju shperbleft me Xhenetin Ferdevs.   Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel),...

A e prishë agjërimin masturbimi?

Pyetje: A e prish agjerimin masturbimi nese ka mundsi nje sqarim te shkurt Allahu ju shperbleftë.  Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahu alejhiveselem), mbi...

A lejohet urinimi në këmbë?

Pyetje: Eselamu alejkum hoxhe i nderuar. Desha me pyt per urinimin ne kembe, cili eshte denimi i atij qe urinon ne kembe, cka eshte halli me kete njeri??   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut...

A lejohet notimi duke qenë agjërueshëm?

Pyetje: Selamun Alejkum Shejh, a lejohet me shku ne bazen duke qen agjerushem?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi familjen dhe...