Kur dikush ndanë ndonjë dhimbje

Kur dikush ndanë ndonjë dhimbje me ty, ti mundohu ta kuptosh dhe t’ia lehtësosh atë, e jo t’ia tregosh menjëherë edhe ti dhimbjet tua.. kinse dhimbjet e tij në krahasim me tuat nuk janë asgjë!...

Burri i mirë ia le gruas nga 20 €

Thanë: Burri i mirë është ai që për çdo mëngjes, ia le gruas nga 20 €.   Themi: Burri i mirë është ai që për çdo mëngjes, e zgjon gruan e tij që ta falë...

Thonë: Shkoni në Arabi!

Nëse muslimanët shqiptar duhet të shkojnë në Arabi (Mekë), e katolikët në Romë (Vatikan), atëherë kush do të mbetet në këto vende?! Cila është ajo pakicë që i kërkon këto të drejta?!   Hoxhë Omer...

Çfarë shqiptari je ti?

Çfarë shqiptari je ti që në ligjeratat e tua përdor citate në gjuhën arabe?  Po çfarë shqiptari je ti që edhe në bisedat tua përdor fjalë angleze e italiane?! Hoxhë Omer Bajrami

Tha: Urime viti i ri

Tha: Urime viti i ri!Thash: Flm! Ne i keni festat tona! Ju kam thënë tregojuni drejtë njerëzve. Edhe do të ju kuptojnë, edhe do të ju mirëkuptojnë! Përderisa na kuptojnë që nuk pimë alkool e...

Nuk jam kundër plisit

Nuk jam kundër plisit dhe unë jam shqiptarë, kështu i kam pasur dhe gjyshët e mi më parë,  të duash vendlindjen është natyrshmëri, e dashuria për fenë është mbi çdo dashuri! Hoxhë Omer Bajrami