Author: Zumer Asllani

Bukët falas për nevojtarët në Saraj

Komuna e Sarajit e cila shtrihet në pjesën veriperëndimore të qytetit të Shkupit është duke e pritur me padurim muajin e shenjtë të Ramazanit. Me iniciativën e Hoxhës Omer Bajrami, bukët në të gjitha furrat...

Ma bën hallall vëlla!

Vëlla i dashur, ndoshta brenda këtij viti ndaj teje kam gabuar, megjithatë dua të hyjë në Ramazan nga gabimet i pastruar! Ma bën hallall vëlla nëse me ndonjë fjalë të kam rënduar, apo në ndonjë...

A ka mëkat nëse shtyhet Ramazani?

Pyetje: Selam Alejkum Hoxh i nderuar. Deshta me ta ba ni pytje nese nuk prish pune. Ra tema qe Bashksija Islame ne Kosove dojn me shty Ramazanin per shkak te virusit qe spo mujn me...

Mos i harroni këto dy ilaçe!

Përveç barnave të shumta që njeriu mund t’i përdorë në jetën e tij kundër sëmundjeve të ndryshme, ne si besimtarë kemi siguri gjithashtu edhe në disa ilaçe të rëndësishme të cilat janë mbrojtje, po edhe...

Kujdes shumë, e panik fare!

Dije se.. Disa njerëz e shfrytëzojnë rastin për të mbjellur panik në popull, për disa cent dhe disa klikime nëpër portalet e tyre. Disa e shfrytëzojnë rastin për të ngritur çmimet e gjërave ushqimore, në...

VESHJE TË REJA PËR FËMIJËT (02.06.2019)

Elhamdulilah! Sot një ditë e madhe gëzimi! Me ndihmën e Allahut, e pastaj me përkrahjen tuaj, sot u pajisën me veshje të reja për festën e Bajramit 183 fëmijë, nevojtarë e jetimë. Gëzimi i tyre,...