Category: Përgjigje

A lejohet t’i falet mehri bashkëshortit?

Pyetje: Esselamu alejkum hoxhe i nderuar. Kam nje pyetje lidhur me mehrin. Si jane dispozitat e mehrit, a duhet mehri te merret patjeter apo mundet edhe te falet, dmth mos ti merret asgje bashkeshortit? Esselamu...

A lejohet kopjimi dhe vjedhja në provime?

Pyetje: Selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu. Hoxhe i nderuar Allahu ju shperblefte per veprat e mira qe i beni. Deshta t’ju pyes se a lejohet per nje besimtar musliman kopjimi ne provime dhe nese...